• bója
  • slide8

Hírek

pályaelválasztó kötél

Az uszodában használatos pályelválasztó köteleket saját gyártásban készítjük. Jellemzőjük, hogy úgynevezett hullám elnyelő típusok, amelyek az úszók által keltett hullámok egy részét elnyelik, azáltal, hogy lazán el tudnak fordulni a kötélen saját tengelyük körül. Így nem verik vissza a hullámokat közvetlenül az úszóra, illetve a mellette úszó versenyzőre.

Az uszodai pályaelválasztókat két méretben fejlesztettük ki. Az átmérő 100 mm-es pályaelválasztó az úszósport széles rétegei részére, illetve a 150 mm-es versenypálya-elválasztó kötél a profi versenyek lebonyolítása érdekében.

Rólunk

A Hunplast Szövetkezet bemutatkozása


Cégünk 1993-tól van jelen a hazai piacon. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy hőre lágyuló műanyag-feldolgozásával, ezen belül az uszodákban használatos eszközök - pályaelválasztó kötél, székek, feszítők, vízilabda pálya - gyártásával, összeszerelésével és helyszíni kiépítésével foglalkozzon.

A cég szolgáltatása az alábbi területekre terjed ki:

- Hőre lágyuló műanyag termékek elkészítése,

- Magyarországon nem gyártott uszodatechnikai felszerelések kereskedelme,

- Szaktanácsadás,

- Uszodai termékek - pályaelválasztó kötél, pályaelválasztó kötél tárolók - bérbeadása.

Célunk, hogy ügyfeleink, megrendelőink egy terméknél többet kapjanak. Minőségi szolgáltatást kívánunk nyújtani az első kapcsolatfelvételtől kezdve és ez nem ér véget a termék átadásakor. Szeretnénk ha ügyfeleink mindig bizalommal fordulnának hozzánk, ezzel is megalapozva a hosszú távú együttműködést.

Örömünkre szolgál, hogy referenciáink közt tudhatjuk a legnagyobb hazai uszodákat - a teljesség igénye nélkül Komjádi-, Debreceni-, Miskolci-, Kecskeméti uszoda -, ahol bárki megtekintheti minőségi termékeinket. Bízunk benne, hogy tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel hozzájárulunk a sport népszerűsítéséhez és a versenysport fejlődéséhez.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Szolgáltatások

100 mm átmérőjű pályaelválasztó kötél

pályaelválasztó kötél

A 100 mm-es átmérőjű pályaelválasztó köteleket az úszósport széles rétegeinek fejlesztettük ki. Edzésekre, terület leválasztásra ideálisak, könnyen mozgatható és napi többszöri medence átrendezést is elbír. 25, 33 és 50 m hosszokban gyártjuk, készre szerelve adjuk át megrendelőinknek. Ezt a típust 25 méteres kivitelben poliészter kötélre is szereljük, 25 méter felett csak saválló coracél sodronnyal ajánljuk használni. A köteleket a nemzetközi szabványok szerint állítjuk össze.

150 mm átmérőjű pályaelválasztó kötél

pályaelválasztó kötél

A 150 mm-es átmérőjű pályaelválasztó köteleket kifejezetten a versenysport számára fejlesztettük ki és nagy uszodáknak ajánljuk. A versenyek pontosabb, látványosabb lebonyolítása érdekében, olyan helyekre, ahol nincs naponta többszöri medence átszervezés. 25, 33 1/3 és 50 m hosszokban gyártjuk, készre szerelve adjuk át megrendelőinknek. Ezt a típust csak saválló coracél sodronnyal ajánljuk használni. A köteleket a nemzetközi szabványok szerint állítjuk össze.

Komplett vízilabda pálya

vízilabda pálya pályaelválasztó kötéllel

Vállaljuk komplett vízilabda pálya összeállítását és kivitelezését az igényeknek megfelelő átmérőjű pályaelválasztó kötéllel és kapukkal a nemzetközi szabványoknak megfelelően.

Szerelvények

Referenciák

pályaelválasztó kötél
Debreceni uszoda /pályaelválasztó kötél /
pályaelválasztó kötél
Kecskeméti új uszoda / pályaelválasztó kötél/
pályaelválasztó kötél
Miskolci uszoda /pályaelválasztó kötél /

Hunplast Szövetkezet

1035 Budapest,
Szél utca 3-5.
Adószám: 10833045-2-41 

Tel.: 06 30 949 11 84
E-mail: hunplast.kissg@gmail.com


VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRJEN AJÁNLATOT!